Camorra

Camorra

Anotace: Nechci zemřít hořce...

 

 

Camorra

Camorra smyčku zatahuje
Kmotři se scházejí
Nechci zemřít hořce

Nebude dlouho trvat
A svůj výrok nade mnou vyřknou
Připravuji být sám

 

Živé sny po ránu pořád mám
Ráno mně budí tvůj líbezný hlas
Ještě pár dní, a pak ti řeknu

 

Co už sama dlouho víš
Že v hledáčku mně mají
Kolik času ještě zbývá

 

Abych své děti pohladil
Abych se postaral o jejich sny
Než mi někdo z vás, hlaveň ke spánku položí

 

Je to boj a na jeho konci
Se vše dozvíš, Camorra už si zuby brousí
Bude stačit jeden a nebo dva

 

Náboje, které hlavní proletí
Nevím, jestli se dožiji konce tohoto století
Nevím, ale nechci zemřít hořce

 

Přineste nám svá srdce, říkali
Jdu dál a hledám ztracená slova
Zatím slyším zvuky moře

 

S pohledem do tvých líbezných očí
Dnes odcházím s těžkým srdcem
A jen vím, že nechci zemřít hořce

 

Inspirace: Olivia Sellerio - 'U scrusciu d'u mari

Autor Darbe Sao, 07.10.2024
Přečteno 21x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí