mám často pocit
sami víte
když nad ránem
se probudíte
pak cítím
že jak stéblo trávy
roste mi názor
kdesi z hlavy
jak nežit
nebo bradavice
roste a září
jako svíce
můj není
poznal bych
to přeci
tak jako ostatní své věci
tak se jen snažím
držet zpátky
na cizí názory
jsem krátký
snad se mi podaří
až přejde
nevstřebat to
co z toho vzejde
protože lidi
názor mají
a na ten můj
se vyptávají
co až se zjistí
že je cizí?
stanu se ničím
prostě zmizím
a jako člověk
bez názoru
musím se mít
víc na pozoru
aby mi v hlavě
cizí kecy
nenatropily
hloupé věci
Skvělá...
Že roste názorovej plevel?
Heeej, na vyšší level
tě dostane přebírání - zrna a plev:-)))
Zatra práce někdy, viď?:-)))*
Ale tvá báseň je úžasná a teda fakt nej - je ten závěr!!!
07.10.2024 12:49:14 | cappuccinogirl
a jako člověk
bez názoru
musím se mít
víc na pozoru
aby mi hlavě
cizí kecy
nenatropily
hloupé věci
...geniální...
07.10.2024 08:34:41 | Gaspi03