Ve svých básních,
(slovech na papíře),
cítím se jak dravá saň,
chrlím oheň a černý kouř,
lásku, zlobu, vášeň,
jen aby sis to přečet'...
nebo nechal ležet,
zatopené kdesi hluboko,
v příkopu s ledovou vodou,
chladící ty desky ošlehané,
vytesané, ohořelé litery,
vypálené tím neutichajícím
žárem žhnoucím ve mně.