Hudba

Hudba

Pod kouřem z cigaret,
lehává nahá,
pro celý kabaret
je to ta pravá.

 

Tělo bělostné v modré záři,
v zádech se prohne,
se vzrušením v tváři
tě do srdce bodne.

 

Někdy tak nádherná,
že to až bolí.
Jindy je úderná,
až tě to skolí.

 

Své tóny, když pěje,
zjihnou i vrazi,
ona v útrobách hřeje
a na zádech mrazí.

 

Jemně svá slova si volí,
jimi protíná pásma a duše pojí.
Pro jednou rány ti hojí,
podruhé sype je solí.

 

Jako alkohol ve tvém oběhu,
ztěžka bráníš se jeho vlivu,
smysly otupí a zbaví tě postřehu,
zároveň bere i dává ti sílu.

 

S láskou objímá všechny své milence,
do ucha něžně ti šeptá,
že zrovna tebe nejvíc chce
a na tvůj názor se neptá.

Autor Elisa Day, 07.10.2024
Přečteno 46x
Tipy 17
Poslední tipující: IronDodo, neptolius, Emily Říhová, jort1, Sonador, Marťas9, Marten, die4roses, Kan, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

WOW...tahle se mi fakt moc líbí*

07.10.2024 14:52:34 | cappuccinogirl

líbí

Děkuju, to mě těší :)

07.10.2024 18:29:06 | Elisa Day

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí