Nepopsatelně ve mně
pevně a jemně
pulzuješ tajemstvím
- je jen mým hájemstvím
vlhká náruč země
co kypříš, než vzklíčí svět
Jsi... jediným věčným
zachvěním a tmou
měkké teplo zní
...tak počíná světlo, když
v očích odráží se něhou
znovu a znovu
právě rozvoněný květ.
Georgia O'Keeffe, Red Canna
to je pocta...nedávno jsem ji objevil díky jedné vzácné přítelkyni a shlédl i úžasný dokument o jejím životě...
10.10.2024 01:15:37 | enigman
...krásně erotický...;-)protože květy jsou pohlavní orgány rostlin...
(a písnička k tomu;-)
https://www.youtube.com/watch?v=j-gL9e71cTw
08.10.2024 17:52:06 | Marten
ano... moc děkuju! a za tu píšničku zvlášť (neznala jsem) vykouzlila mi úsměv na tváři:)*
08.10.2024 20:13:10 | Sonador