Nejen pro ten dnešní den

Nejen pro ten dnešní den

Má solidní výška si vykračovala
jako kdyby neexistovalo dno
na hlavu v oblacích to nestačilo
to mi ale ani trochu neubíralo
na vysoce jakostní náladě

rozházel jsem desítky úsměvů
na obličejové kamenné zdivo
barvami oživil stíny
vášnivě objímal kmen (divokých indiánek ...
... možná to byly romky mezi domky)

oba válce mého nosu jely naplno
cítil jsem svobodu a zbytky
včerejšího unaveného parfému

namátkově si vybíral krásné dívky
námitkově se tvářily všechny do jedné
dvě ošklivky s nadějí
popoběhly k mému hýžďovišti
kterým jsem jen odmítavě zavrtěl

Později

když dnešku končila šichta
zašel jsem na pár posledních paprsků
do nedalekého výhledu
a po dalších několika opojných chvílích
jsem si zpěvně mumlal

jaký že to byl dnes krásný den
Autor Symbolic, 07.10.2024
Přečteno 37x
Tipy 6
Poslední tipující: šuměnka, Fractura cordis aperta, Sonador, Marten, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tvá solidní výška si e.v.i.d.e.n.t.n.ě má proč vykračovat :)

08.10.2024 15:19:24 | šuměnka

líbí

...jó, stojí za to žít:-)))*

07.10.2024 19:30:00 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí