Prý hřiby
Nic moc.
Nejlepší jsou kuřátka, bedle a lišky.
Lišky a kuřátka do polívky
a bedle na olej.
Hlavně bacha na satany.
Nejlepší je však lanýž.
Ač jsem ti prošel mnoho děr,
tak lanýže jsem nenašel.
Asi že necvičil jsem prasátko,
co by ho našlo zakrátko.
Jednou pak pod rojem světlušek kopal jsem
a hafo nějakejch tlustejch brouků našel.
Možná právě povečeřeli lanýže...
No já se už viděl v nekližé,
jak budu sníti o houbách.
Než sen můj vezme slunce prach.
Přečteno 62x
Tipy 17
Poslední tipující: IronDodo, enigman, RadoRoh, zase já, Tomcat, Psavec, Ondra, cappuccinogirl, víc, mkinka
Komentáře (10)
Komentujících (7)