V horkém červencovém podvečeru

V horkém červencovém podvečeru

     

 

V horkém červencovém podvečeru

 

Cítím chlad z hydrantu, který tu vane
V horkém červencovém podvečeru
Děti výskají, běhají sem a tam
Ve tvářích úsměvy mají
Které rozdávají

 

V horkém červencovém podvečeru
Vidím, jak pod chladnou vodou, se všichni chladí
Pod proudem vody z hydrantu
Vidím vaše děti, ty malé tlapky
Ty mokré chodidla na asfaltu

 

Připomínají mi ty tvoje
Mokré chodidla
Cachtají se, stříkají, výskají, ty děti
A jejich malé mokré chodidla
Za chvilku se z asfaltu vypaří, tak jako my

 

Když v horkém červencovém podvečeru
Pomůže trocha shlazení, je to pohlazení
Děti pod proudem vody běhají i jejich matky
Cítím, chlad, který vane, co osvěží
V horkém červencovém podvečeru

 

A jen na chvilku, na malou chvilku
Vidím, mezi nimi tvou siluetu
V rudých mokrých šatech
Jsi pořád tou ženou
Na jednu, na dvě, vteřiny, a to mi stačí

 

Na jednu, na dvě, vteřiny
S rudou růží ve vlasech a nebo v ústech
Už si nepamatuji
Ty a ty děti, na jednu, na dvě, vteřiny
Tak jako kdysi

 

V horkém červencovém podvečeru...

 

 

Inspirace: Olivia Sellerno - Ciuri di strata

Autor Darbe Sao, 08.10.2024
Přečteno 32x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Pettie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí