Hvězdy
Vyjasnilo se,
noční krajina přikrytá mlhou zmizela.
Hvězdy se prodraly,
a ukázaly svou sílu...
Polárka naznačila cestu zbloudilým...
Ona je jistota,
která za jasného počasí nezmizí...
Malého vozu se drží jako klíště.
Velký vůz sleduje z povzdálí, zda je vše v pořádku.
Jitřenka se nemůže dočkat,
až ohlásí blížící se ráno...
Po prosluněném dnu a s jiným jménem Večerka ohlasí,
že tma je nám v patách...
Marťásku, dnes jsem nečetla, užila jsem si přednes... moc pěknej pocit si odnáším...a rovněž utvrzení, že hvězdnej svět...to je nádhernej zdroj inspirace...děkuji:-)*
08.10.2024 20:44:40 | cappuccinogirl
Moc děkuji za krásný komentář. Konečně jsem se naučila zde dávat audio. Začala jsem i s dodatečným natáčením dříve daných básniček.
08.10.2024 22:56:14 | Marťas9