Anotace: odezva na enigmana - https://www.liter.cz/poezievproze-zivot-927335-cist
…r a č t e dále / dobří lidé
sledujte – a přepečlivě / co je v sále / co teď přííde
skutečné / i n e s k u t e č n é
naoko anebo živě
nespouštějte z punčoch oči
žádné slečně
ani M.O. (modus operandi) nespouštějte radši
střídá se / však nelze sloučit / pozornost je jako kšandy
šlehne, švihne – a pak sladší
pocit vydá - starší, mladší – pozornost je extra třída!!
toulá se / a natahuje, vylétá i z upevnění (někdy se i vytahuje)
kříží se a občas mění
taky ji mít na dvě strany / roztříštěná energie
modus tollens ctěné dámy páni děti - usuzuje;
že když spoutá pro napětí / nespoutá se v jedné chvíli
zároveň i pro vypětí
když odpoutá v zájmu síly - silou svého zaujetí
pak as platí: neodpoutá ani pouta / i kdyby se postavili
všichni třeba na zobák…
kráááá k………..krááá kk…krák
máš ssssstavivost chlapče
a naPŘED nejspíš zrak
Teda, moc mě mrzí, že na koment tobě už dnes nemám... jsem vyřízená...
Nebo ne, možná mě moc těší, že si můžu říct, že na ten koment nemám proto, že jsem vyřízená,
protože kdybych si měla přiznat, že prostě nemám na koment...
zatra:-)))
Heeeej...já kašlu na únavu a nebudu ji brát jako důvod omezenejch možností...
každej co zvládnem
a ty prostě máš tu svou psavou laťku tak vysoko, že já přes ni dnes nepřehodím ani písmenko:-)))
to všechno, co jsem tady teď písmenkově zvládla, to je jen taková příprava ke skoku, kterej se ale po zralé úvaze nekoná, bo bych se stopro zlomila v pase...zase:-)))
O tom, žes napsala skvěle, tak o tom opět žádná:-.))) To mi dochází, šumící elixírko!
08.10.2024 21:53:07 | cappuccinogirl