Anotace: O tom, že sen vás může posunout v životě dál
Sen se mi zdál ,
tak nádherný a skutečný ,
ale po probuzení jsem se
tomu smál ,
ale byl jsem za ten sen vděčný .
Tento sen vám teď poviprávim,
kterak nemohu si to nechat ,
jen sebe .
I teď to těžko trávím ,
snad to zasáhne i Tebe .
S létajícím kobercem a s myšlenky mně zavedl kamsi,
kde jsem to tam neznal .
Bylo to na vsi. U okna mi koberec zastavil .
Mimochodem nikdo mě tam nezval.
Vlezl jsem oknem do pokoje ,
kde milou jsem tam viděl spát .
Pomyslela si má myšlenka ; Láska moje
V tom okamžiku otevrela oči a já se začal.smát .
Milovaná rozběhla se do náruče mé ,
kde s polibky jsme už přestaly vnímat okolí i svět .
Poznali tedy jsme jeden druhého ,
jak jen to umí jenom lidi , kteří se opravdu milují a poznání
neberou, jenom jako sex ,
nýbrž jako vyvrcholení Lásky pravé a čisté .
Super
08.10.2024 15:47:43 | mkinka