Cesta
Od malička chceš New York,
mezi dvěma kostely a barem,
hledals schody, pro výhled na zem.
Včerejšek se ztratil v mlze,
cítíš se tak svěže,
teď ta cesta jediná,
jednoznačně zmatená.
“Z ničeho” omámená,
svěží vůní “sfetováná”
duševně mnou propletená,
na vrcholku Empire Buildingu
ztrácená ve svém snu,
nehledící v před a zad…
Zapomínáš jak mi máš říkat,
že nejsem Tom,
ale tvým prorokem!!
Říkáš jen:
“Víš, že já chci jen tebe,
můj proroku sladičký.
Překonejme osud náš,
já budu světlonoš váš
láskou vás rozmazlovat
a celý den si s Váma povídat”
Do prdele,
však ty víš,
že chci i já tebe.
A do hvězd pohledět.
-
-
Teď tančíme pod lampiony,
lampiony světa
a zní ta “naše věta”:
“Amore, che cos’è l’amore
Přečteno 43x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)