O žaludu

O žaludu

    

O žaludu
 
 
Když dozrávaly zlaté lány
Potkal jsem mezi nimi krásnou vílu
Udělala do mého srdce černou díru
Kdo z vás mi to bude míti za zlé
 
 
Díky tomuto letnímu osudu
Teď tu sedím na konci podzimu
A z dubů padá spousta žaludů
A z plátna na mně kouká ta letní víla
 
 
Kde asi je a co ty její lány
Pomlčím aby nevznikaly fámy
V mysli si jí uchvám, díky své ostýchavosti
A padajícímu žaludu...
 
 
Autor Darbe Sao, 09.10.2024
Přečteno 42x
Tipy 5
Poslední tipující: Gaspi03, Tomcat, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí