Nechal jsem teď před zimou růst vousy tak jak se jim zlíbí a zrovna nedávno mě napadlo, při pohledu do zrcadla, že vypadám jako foxteriér. Tak kdyby někdo vyměnil moji hlavu za hlavu... třeba dobrmana... asi by mé známé napadlo, že vypadám divně jenom proto, že jsem se oholil a časem by si na tu mou novou hlavu zvykli:-)
10.10.2024 21:31:20 | Ž.l.u.ť.á.k.
mě zas to přijde skvělý víc než dost!! :)
i reklama, kde místo hlav jsou lev a žirafa i slon
mé nitro jásá - když se zjeví nový most
a když si představa udá svůj vlastní styl i tón!
09.10.2024 09:06:03 | šuměnka