La
Anotace: Samota duše 2024
Někdy zůstane jen slabika
a vítr jí do pohybu dá
jako pravda,
co se za lež schovává.
Love, die Liebe.
Je někde či ne?
Promiňte.
Hluk po ulicích
ničí bubínky.
Děti znáte hlas harmoniky?
Ne.
Umělá inteligence nás to naučí.
Ticho.
Ten starý nástroj je mámy.
Dusí ho prach němý.
Pojídají ho slzy.
Amen.
Přečteno 82x
Tipy 33
Poslední tipující: IronDodo, Ž.l.u.ť.á.k., jort1, enigman, Marťas9, Sonador, RadoRoh, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, Anfádis, ...
Komentáře (10)
Komentujících (5)