Výlet za hranice
Vezmu si papír, nůžky,
a vystřihnu si křídla.
Udělám první krůčky,
odletím pryč z tohoto světa.
Poletím ke Slunci,
budu jak Ikarus,
Křídla tam spálím si,
vše bude při staru.
Vezmu si dřevo a sekeru,
postavím malou raketu.
Až přiblíží se k večeru,
vystřelím se do éteru.
Proletím se na Venuši,
Botticelliho Zrození.
Nádherou mi explodují oči,
a následuje prozření.
Vezmu si titan a laser,
vyrobím skafandr.
Pod něj můj modrý blejzr,
a hurá na vandr!
Nemám už žádný cíl,
jen míjím galaxie.
Dokud mám hodně sil,
a trochu fantazie.
Přečteno 81x
Tipy 17
Poslední tipující: IronDodo, Ž.l.u.ť.á.k., enigman, Marťas9, víc, Psavec, Elisa Day, Pettie, Gaspi03, Pacik, ...
Komentáře (7)
Komentujících (4)