STŘEMHLAV

STŘEMHLAV

Anotace: :-)

Padááám
ačkoli nemám křídel pár.
Klesám jen strmě dolů
do prostoru
čím víc níže, tím víc jsem stár.

Klesááám
šíleně velkou rychlostí.
Tažený zemskou tíží
bez obtíží
snad je to mou hmotností.
--------------------

Mávááám
rukama stále bože můj.
Je to však marná práce
gravitace
stahuje mě, stůj co stůj.

Dávááám
do toho pořád vše co mám.
Nic mi to nepomáhá.
marná snaha
pořád stejně dolů padám.
------------------------

Hádááám
že tudy letím prvý krát.
Řítím se v tom frmolu
střemhlav dolů
nejde řídit ten volný pád.

Doufáááám
a přiznávám bez vytáček.
Chtěl bych tam dole na dně
každopádně
padnout na měkký obláček.
Autor orokroK, 09.10.2024
Přečteno 28x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, Marten, enigman, Marťas9, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

všechno je poprvé...

10.10.2024 01:22:15 | enigman

líbí

Měkký polštářek je důležité mít.

09.10.2024 17:15:16 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí