za každou novou
jedna stará
odešla kamsi
do neznáma
a když ti dojde
že je po ní
slyšíš?
to za ní zvony zvoní
a než si zvykneš
že je jiná
už dávno hrůzou
ruce spíná
že už se houpe
na Loretě
a brzy jiná
dostane tě
Myšlenky, ženský, kořalky... :-)
10.10.2024 20:53:39 | Ž.l.u.ť.á.k.
:D
10.10.2024 21:07:45 | zase já
zazvonil jsem si...
10.10.2024 01:03:41 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?