Knihovna Opatov

Knihovna Opatov

Anotace: Teď Vám ozřejmím, z jakého prostředí své říkanky posílám:

V knihovně na Netu - vedle mne děda.
Hledá snad osvětu ? Tak copak hledá ?

Mrknu se úkosem, svou tváří vzdornou.
S brýlemi na nose děd sjíždí porno !

Dědeček vzdychaje nezdolným blahem
a zrakem pátraje po zadku nahém...
..v knihovní studovně tak dotvrzuje,
k zvýšení úrovně, že MK tu je.

(Obávám se, že kromě úrovně se dědkovi zvedlo i něco dalšího.)
Autor Bordža, 10.10.2024
Přečteno 34x
Tipy 6
Poslední tipující: Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

No já jsem přející
a i když nevím jak skončil při čtení ten děda
já končím čtení tvýho dílka s úsměvem na líci
páč jinak se to, myslím, ani nedá:-)))*

10.10.2024 15:32:54 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí