Kulajda
Anotace: Samota duše 2024
Měla jsem jí ráda od mámy,
teď jsem si jí v jídelně
s rohlíkem dala.
Jihočeská pravá.
Jím a ztrácím slova.
Na houby nemám
sbírat elán,
ale teď pohodlně
polykám.
Dobrou chuť, milí.
Chuťové buňky
zpříjemní i
orosenou melancholii.
Je podzim žlutý,
padané listí
i vítr fouká
vlasy do očí.
Co jiného než
život projít s chutí?
A hop.
Přečteno 75x
Tipy 33
Poslední tipující: enigman, mravenec, IronDodo, RadoRoh, Jan Kacíř, Marcone, Marťas9, Ž.l.u.ť.á.k., Pettie, Kan, ...
Komentáře (12)
Komentujících (6)