Tak se to rýmuje
Hruška puška fuška
jak se to rýmuje
hruška puška fuška
jak se to rýmuje.
Hruška je máslovka
puška v naše krovka
prstem strážce Hoška
svou fušku graduje.
Tak se to rýmuje.
Lázslo sádlo máslo
jak se to rýmuje
Lázslo sádlo máslo
jak se to rýmuje.
Lázslo sežral sádlo
má na hlavě máslo
Géza křičí Lázslo vole
tady bylo na tom stole
není hore ani dole
tu máš jednu po papule.
Žádná cmunda ani ku*da
dneskaj nebude.
Tak se to rýmuje.
Přečteno 31x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, zase já, cappuccinogirl, Ondra, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)