asi rád svléká břízy
ale břízy se neohnou
ty se v něm lehce zlomí
i kdyby probouzel skříň
jak to srdce... a vichr
noční houslový král
břízy jsou velmi jemný materiál
a kůra hoří i mokrá
tak možná kdyby jim o lese vyprávěl ve tmě
chtěly by bílé břízy vesele svítit
zamilované do básníků noci
do těch vánků
které je svléknou a nechají lásce napospas*
10.10.2024 20:04:53 | J's ..