Znovuzrození

Znovuzrození

Ve stínu pouliční lamp,

vyšel jsem vstříc novým dnům 

běžel životem jak Forest Gump,

a nechal za sebou svůj starý dům. 

 

Nechal odejít co srdci kdysi krásné bylo,

pár něžných okamžiku a vzpomínek,

co v mysli mé po tobě zbylo,

jak z prstenu zelený kamínek.

 

Z toho vašeho vyšel jsem jiný,

pro někoho tak trochu ďábel snad,

již ne slabý a možná silný,

co život svůj měl a stále

má rád.

 

Autor Jdarks, 10.10.2024
Přečteno 29x
Tipy 7
Poslední tipující: Ž.l.u.ť.á.k., Marťas9, mkinka, cappuccinogirl, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Jsem ráda že zase píšeš

11.10.2024 10:24:20 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí