Rejsek
Uvězněn,hledal mámu...Bohužel našel, ale v pánu..
Takový malinký a sirotek.Myslel, že máma má spoustu dobrotek.
Málem umřel taky, stěny kbelíku byly hladký...
Měl štěstí, potkal nás... Svobodně utíkal směr pole zas...
Tak, tak, nám jednu dobu chodil do sklepa okusoval brambory a jablka. Bojovali jsme s nim. Nakonec jsme ve sklepě nechali jen zavařeníny...
15.10.2024 04:53:57 | Marťas9
do polí...
14.10.2024 22:12:42 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?