V paralelním vesmíru
uprostřed bodu singularity
vědomí se hroutí
do sebe
jako hmota
na neexistujícim
prstenci
neznámý planety.
Kolo
kolo mlýnský
nějak se nám rozlámalo
mnoho štěstí nepřineslo
naopak spíš vzalo.
A ty oprejskaný
klapkobřinkostroje
dohrály na zrezivělejch
teoriích strun to
co bylo
a možná
i bude.
Jeden něco řek
druhej se tomu smál
třetí z toho zvracel
à propos
-čtvrtej to raději vzdal.
/ pátej už na dlani neexistoval /
Zmuchlaný iluze
jako v kapse nosočistoplena.
-žádnej význam to nemá
jen mě baví to slovo
který zvýrazňuje kurzíva.
…jak se do lesa volá
tak doutná podnosnice libočudná.
Protože dívat se ti do očí
je jako
věčnost
zabalená v
nekonečnost.
-prosím, už dost!
… je to až moc krásný.
Šel pštros
s depresí
a malými schizofrénisčátky
.
¨¨PSSSST¨¨
.
-Ticho-
.
Ty čteš ten nesmysl taky?
:-))) šel pštros s depresí a ...... .To jsem vyprskl smíchy:-)))
Díky za rozesmátí:-)
12.10.2024 10:52:27 | Jeněcovevzduchukrásného
A v parabolním při okraji
Vědomí znova nabývá
V prstencích NIKDY nejsi v háji
Budget je myšlenek obživa...
Na strunách noty zazní v dálce
Zprvu snad možná falešně
Štěstí je ovšem v nehtu palce
A roste vážně úspěšně!!
A co se ještě dlaně týče;
Šestiprsťák se napružil
žes opomněl na touhu chtíče
těm pěti ukázal – kde je cíl…
tohle je perla do mýho náhrdelníku :)!!
11.10.2024 09:25:15 | šuměnka