Kostel
Břicho mraku roztrhne se
O věž kostela
Počkám, až se dolů snese
Peří z křídel anděla
Peří tiché jako sníh
Hlasy zvonů rozezní
Kostel s hlavou v oblacích
Oblékne šat svatební
...a uprostřed náměstí
svoje zvony rozezní :)
Zdravím do Plzně... hned jsem si říkala, že tu věž znám;)
Mávám od západu, ze stejného kraje;)
18.10.2024 19:51:03 | Emily Říhová