Báseň co hledá název

Báseň co hledá název

Anotace: ...

Peřina z darů
Tvé pozornosti
obtočená kolem
mých boků
hřeje i studí
ale nechrání
před nájezdy
nezvaných hostů

Mizím ve všednosti
svých ran
v nevyžádané pasti
snů utkaných na míru

Mé teď
protéká mezi prsty
v rychlosti
tání sněhové vločky
na rozpáleném jazyku
protéká kamsi
na dno dnoucí
odkud se snad
ještě jednou
vydrápu nahoru
s těžce posbíranými
zbytky sil

než si s grácií
zatančím poslední tango
Autor Alci, 11.10.2024
Přečteno 50x
Tipy 12
Poslední tipující: IronDodo, Jan Kacíř, Emily Říhová, Protos1182, Psavec, Ž.l.u.ť.á.k., cappuccinogirl, mkinka, zase já
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

...dno dnoucí - to je zajímavej obrat, myslím, že si zapamatuju.
Tohle dílko oslovilo, děkuju*

11.10.2024 18:33:32 | cappuccinogirl

líbí

Velmi pěkné

11.10.2024 16:10:42 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí