nemá němá
cesta kamsi
smysl jen
pro sebe samou
když zahodí city
kam si
schová slova
která zklamou?
pohled očí
lasem točí
když zavolá
neuskočí
v cituprázdnu
vidět není
když lež duté
zuby cení
O tom žádná, moudré to je,
Když ale duše je plná nepokoje
Pak místo tiché cesty
Oháníš se gesty
A slova zvou diváky na frašku do divadla...
A konec? Přišel...opona spadla**
Děkuji, odložila jsem si, Mari.
Jen ještě...je to skvělé dílo*
12.10.2024 14:38:17 | cappuccinogirl
i němá má
cesta cest
chce mě vést
za váma..:)
a ta ilustrace je boží (přesně styl, co mám ráda a oslovuje mne!!)
pošli pls zdroj - díky - bylo by to super jako obraz
12.10.2024 11:27:33 | šuměnka