Podzimní nálada
Podzimní nálada
ve všech se přehrává
dost často prší
chmury jsou v duši.
Jednou však přejde
radost nám vzejde,
oči se rozzáří
zapomeneme i na stáří.
Slunce nám pomůže
ustlat si na růže,
být opět šťastni
tak slunce zažni...
Ty paprsky jsou hřejivé a budou chybět v zimě
Však i podzim má plno krás
A já věřím, že najdou si mě:-)))
Nebo spíš já je:-)))
Protože jinak moje dobrá nálada by mi utekla do háje:-)))
A tu já nedám ..
Úsměv, smích hledám...
Stejně, jako ty, Marťásku
Krásnej den přeju*
12.10.2024 15:24:53 | cappuccinogirl
podzimní nálada
není jen balada
může mít barvy jak listí
může se zkrášlit a zjistit
že sama o sobě rozhodne zda-li
chmury chce na duši svojí dnes halit
nebo se zlatit jak odlesky v lese
když slunce paprsek do mechu snese :)
12.10.2024 11:31:58 | šuměnka