I.
Na křídlech rtů
tiché peří polibků.
Utápíš se v šupinách samoty
jako mlčení ryb
plujících listím samoty ...
II.
Umění tance tvých prstů
vyloučených z kruhu
ohnivého sevření.
Křepčíš se slunečnicemi.
V polích plaché srny
jsou tvé přítelkyně.
Slyšíš mé srdce
jako prázdné nádraží
opuštěné tmy.
Můry hlásí
příjezd vagonů.
Až po okraj bezvědomí
plné lidí, kteří
v lásku nevěří .
a s pár těmi, kdo věří navěky :)
a ti to vyvažují / láska má úroveň vibrace tak 55Osát
radost a extáze a horké doteky
a intenzivní prožívání - tak co více si přát :)
skoro tvůj jmenovec Hawkins (David) by ti o tom moh´ vyprávět :DD
12.10.2024 11:14:12 | šuměnka