Toaletní blues

Toaletní blues

Anotace: ;-)

Malá role papíru
čtyři sta má útržků
vyrobená na míru
ozdobit každou nádržku.

Ten osobitý tvar i půvab
a obdélníčky maličké
i když neznám jeho původ
má využítí praktické.

Geniální vynález
potřeby každodenní
již ve starých análech
lidé si ho cenní.

Zázrak, který nezklame tě
tiše stojí jako stráž
na každé slušné toaletě
oceníš, že ho tam máš.

Lehčí než li pírko ptačí
odvahy má nejspíš hodně
tiše čeká až dotlacíš
a dál je to už jen o h...
Autor orokroK, 12.10.2024
Přečteno 37x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, IronDodo, Marťas9, karolinakarol, Marten, Psavec, cappuccinogirl, Ž.l.u.ť.á.k., zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Jaké ale zlo nastane, když na toaletě papíru nedostane se!

13.10.2024 13:07:41 | karolinakarol

líbí

:-) právě

13.10.2024 14:38:16 | orokroK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí