Jsou vzpomínky,
jež v duši hřejí.
Tam schované jsou
před zloději,
co ve výčitkách
proklínají,
že se ve dvou tělech
jedním srdcem
staly.
Líbí se mi, ale moc rozkouskovaný porcovacím nožem, viděla bych to nejvýš na řádky.
12.10.2024 18:51:25 | Philogyny1