Do Slunce

Do Slunce

Běžím sobě vstříc,

snad mám teď i křídla,

čekám se tam někde v polích,

kde není žádná křivda.

 

Na obzoru hoří slunce,

do očí nádherou září,

tak jasně a tichounce,

že nenajdeš to ani v snáři.

 

Zastavit běh a zklidnit dech,

tohle nesmím zmeškat,

mám-li přejít na druhý břeh,

i tak budu tleskat.

 

Tak vcházím do Slunce,

vím, nápad je to zlý.

Ať na popel spálím se,

nebo se ve Fénixe proměním.

 

 

 

 

Autor Elisa Day, 12.10.2024
Přečteno 36x
Tipy 17
Poslední tipující: enigman, IronDodo, šuměnka, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, zase já, Gaspi03, die4roses, mkinka, Loveless
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

nebo obojí...

14.10.2024 20:55:33 | enigman

líbí

proměň se ve Fénixe hned,
ať vstaneš z popela záhy
aby pak den nově vlahý
tleskal zas tobě za ten vzlet :)

13.10.2024 17:41:02 | šuměnka

líbí

Pěkné

12.10.2024 21:36:52 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí