a ty chceš samu sebe spravit něčím,
co určitě nebude fungovat,
ale naděje umírá poslední,
a ty jsi ještě mezi živými
tak to zkoušíš,
ale dochází ti síla,
snažit se pořád
se na všechny usmívat
jsi jenom skořápka,
ze který vyletělo ptáče,
střapaté jako andělí křídla,
ale o ty už jsi přišla
ještě než jsi to poznala,
přesto však stále
zůstáváš ptáčkem,
akorát jsi strašně neznalá