Umění mlčet svět se věky klaní…
Umění vnímat příroda nás nutí
Umění slyšet nutné k setrvání
Umění mluvit přirovnat lze k chuti...!
Bez paží dá se pohladit i ranit!
Člověk jak lidumil se srdce dotýká
Slova jsou vatou jako mocnou zbraní
když tristní lidubol se stěnou zařezává...
Věty jsou bělostná i černá magika
Zrníčka plesnivá, a nebo hodná zrání
Srdeční komora, ať levá jako pravá
kvete či skomírá bez špetky varování
Bez paží dá se pohladit i ranit!
A jazyk bez úst darmo neříká…
Máš v archivu poklady. Závratné.
14.10.2024 10:10:57 | Jan Kacíř
proto jsou pod zámkem :DD
(dělám si srandu - a děkuji - milé, když to někomu sedne k chuti)
:)*
14.10.2024 10:57:04 | šuměnka
Slova leckdy víc než facka bolí,
Úsměv je pryč, oči se topí v soli
A duše pláče...
Naštěstí ze všech mračen
Si slunce vždycky najde cestu ven
A paprsky slůvek hřejivých zas pohladí nám den...
13.10.2024 13:16:31 | cappuccinogirl
..ano, člověk musí trénovat; nebrat si osobně věci..
a v tom i já pokulhávám
měl by svou hodnotu znát - nebýt jak ježek v kleci
což se nám mnohým stává :))
13.10.2024 13:24:49 | šuměnka