Ukončení sezóny
Krásný den
nu, trochu chladný,
vytáhnout kola
na výlet fajný.
Výlet na valachy
říct jim, že děkujeme,
že jejich krajiny
opravdu milujeme.
Dojet až na vrchol
sednout do hospůdky,
pokecat, napít se
dát si i dobrůtky.
Na podzim loučení,
na jaro vítáni,
dokud to zdraví dá
v týmu jsme vítáni.
dojet až na vrchol s kolem
a rozhlédnout se bezhraničně kolem
a nechat zrak jen vpíjet do krajiny
kde dnes a denně všechno stejně jiný
kde umělec si tvoří pro abstrakci
a v každé vteřině je pro diváka v akci :)
13.10.2024 10:05:46 | šuměnka
Děkuji šuměnko za krásný komentík.
Kdysi jsme hodně jezdili na horském kole, hlavně hřebenovky a směr Valašsko... Je tam moc krásně. A pohledy z hřebenu na jednu nebo druhou stranu jsou neskutečné...
13.10.2024 14:32:01 | Marťas9