bezduché dusno půlnočního bdění
dolej mi ještě do čtrnácté nohy
dříve než ráno odpráskne mě ze zálohy
a já se skácím jako špalek k svému tlení
slyšíš? tak kde jsi? kde to sakra vázne
to snad mám jít a opíjet se sólo?
vždyť proto kdysi vymysleli kolo
ať jsi vždy uprostřed, ty marnotratný blázne
v rozverném ryku, horké ruce na rameni
křič jako druzí, křič dokud hrdlo ráčí
vždyť právě o tohle tu každému dnes kráčí
vypláchnout z duše temný kal a špínu
alespoň pro teď přestat myslet na hodinu
kdy všechno skončí...jako na znamení
Líp se držet u nálevny
Kde kopneš do sebe panáka,
Než u takové,kde lecjakej panák
Snaží se do tebe kopat svý moudra:-)))*
13.10.2024 14:12:01 | cappuccinogirl
wow - tak tohle sonet dle mého gusta
co odpráskl mne... a já se skácela
vzal jsi to s grácií, vzal jsi to zhusta
jako ti prokletí - znamení poklon "na těla"
13.10.2024 10:02:59 | šuměnka