Sen
Na hranicích tvých rtů,
cítím dotek všech snů.
Slyším tu ozvěnu našich dnů,
kam nikdy nedohlédnu.
Srdce hraje mi melodie,
dotek je světlem harmonie.
Touha se svého dna nedopije,
život je chtíčem, či agonie?
Svědomí šeptá mi o svobodě,
já tiše usínám, jen sám v sobě.
Ruka tvá příjemně hřeje,
ledy mé nikdy však neroztaje.
Úsměv tvůj otvírá vrátka,
duše tvá, jediná kandidátka.
Cesty jsou jak jedna křižovatka,
jdi kudy chceš, ignoruj fakta.
Utečeš se mnou, daleko pryč,
nebo jen bláhově sníš?
Nikdy jsem nebyl životů lupič,
však budu tu, až ráno se vzbudíš.
Přečteno 68x
Tipy 19
Poslední tipující: enigman, IronDodo, Marťas9, Elisa Day, Lara., cappuccinogirl, Psavec, Ž.l.u.ť.á.k., šuměnka, karolinakarol, ...
Komentáře (11)
Komentujících (6)