Třešně
Anotace: Raketa letí 2021
Ať žijí básně
třásla se holka štěstím
v záplavě slov
a hovořila ve větvích.
Mají dny třásně
a kulisy odpočinek?
Ty listy jsou zelené
a sluší výměnek.
Pak myslela na déšť, že pokropená
bude hezčí.
Máte raději kyselé či sladší?
Natrhám.
Koruna plody čiší.
Hej.
Strom udrží
nánosy chodidel.
Rebelka zná
život bez pravidel.
Jezme.
A prý se na ně nemá pít.
Ale co?
Ovoce má švih.
Když uzraje,
musí se přeci sníst.
A ať nepraskne větev,
že jiný by musel šít
ty křivky na těle
a bylo by hodně vesele.
06.08. 2021
Přečteno 47x
Tipy 27
Poslední tipující: jort1, víc, enigman, Jan Kacíř, IronDodo, Tomcat, Sonador, Marťas9, Paulín, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (4)