Odmítám život
má lodˇ
je stéblo slámy.
Voda roste nad vodami ...
Podivný je tvor
srdce mé.
Tluče do tmy
jak hluchý do vrat.
Ač je z hvězdné látky
vesmírem bloudí ztracené.
Neklečím tu před Tebou
ó Pane, neprosím Tě o návrat ...
prostě přijď...
14.10.2024 20:27:33 | enigman
to o srdci je trefné zcela :) chudák tluče jak do vrat hluchý aby ten za nimi už měl tuchy že duše jen srkz něj je bdělá :)
13.10.2024 12:28:20 | šuměnka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?