nebudu o tobě snít
dokud jsou všechna okna v mém nádvoří
otevřená
a budeš do nich vstupovat
bez očekávání
máš skrytý talent
umět se ve mně procházet
a sbírat co jsem poztrácel
jak utíkal čas
a nestíhal zároveň dobíhat
a sbírat co ze mě opadalo
až jsem si častokrát připadal
bezbarvý a holý
já totiž nikdy nesním o lásce
dokud ji časem
zase neztratím
Tohle je tak skvělý dílo
pohladilo
naladilo
přimělo mě k představám:-)*
13.10.2024 20:01:10 | cappuccinogirl
..kéž se ti záměr podaří..
však o ní snít - je jako předjaří
krásné
tak nechtěj, ať sen zhasne :)
13.10.2024 13:33:09 | šuměnka