Je to jako líbat déšť.
Sčítat přání v slově chceš.
Ve vzduchoprázdnu hledat noty,
bys neupad do němoty.
Je to jako hlídat tmu.
Nepropadat do rytmu.
Když noční motýl navštíví tě,
je svítání rozpačité.
je to jako líbat déšť - pro okamžik potěšení - bláznivého tance
a já bych dodala k tomu ještě:
je to jako hladit tmu - do úplného ohlazení - a v kroku elegance
pak jako noční motýl bych se vznesla tančit s deštěm :)
13.10.2024 17:30:42 | šuměnka