Ha! Je to jenom hra.
Figurkou po šachovnici.
Když nezdaří se blaf,
ups, jeden tah je v piči.
Hraj dál, ještě máš šanci,
jeden fail prohru nedělá.
Nebo vyzvi ďábla k tanci
a protihráč to podělá.
Každý den se pravidla mění,
s čím včera uspěl si,
dnes ryješ držkou v zemi,
záruky žádné k životu není.
Tak hraješ, padáš a vstáváš,
mícháš a karty rozdáváš.
To jsem posral, můžu znovu?
Když náhle ozve se "game over".
Jsem ráda ve hře
a co je namícháno, snímám...
Prohry, výhry, nepočítám...
Od karetního stolu neutíkám
často se směju, někdy nevidím pro slzy
přesto však jedu dál..a žít mne nemrzí:-)))
Fajn dílko a v něm fakt život, tak jak jde...*
13.10.2024 21:23:16 | cappuccinogirl