Zapomnění

Zapomnění

Ve stínu tvých krásných úst

tiše a mlčky stál,

tu nejkrásnější z jeho něžných múz

opustil a nechal jít někam dál.

 

S léty přichází procitnutí,

které nenechá jeho srdci spát,

vzpomínka za vzpomínkou ho teď nutí,

o tom krásném co bylo nechat si jen zdát.

 

On zůstal sám a ona je již pryč,

čas vše tak rychle mění,

od lásky oba již zahodili jejich.klíč,

on zůstává v povzdálí a v zapomnění.

 

 

Autor Jdarks, 13.10.2024
Přečteno 36x
Tipy 10
Poslední tipující: Pettie, Ž.l.u.ť.á.k., šuměnka, Marťas9, mkinka, cappuccinogirl, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

i ona nejspíš vzpomíná - čas od času
a ač je vpovzdálí - tak přesto srdci blíž

myšlenkou - jak silným kouzlem oživíš
a možná přijde doba - opět spojit krásu :)

14.10.2024 16:11:34 | šuměnka

líbí

Smutně krásný, dotklo se..

14.10.2024 08:16:35 | Elisa Day

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí