Všichni potichu nakonec,
umíráme touhou,
ve svých marnostech a starostech,
seč máme jen chvilku pouhou,
než nezbyde maso na kostech.
14.10.2024 10:44:20 | Elisa Day
..ve srovnávání už se mnozí utopili..!
to, co ty máš - tak druhé teprv´ čeká
**
a jenom zkušeností jedinec tu sílí
a pochopení je ta ryzost, ze které se smeká :)
14.10.2024 08:41:59 | šuměnka
A zkušeností při topení,
je i cesta na dno.
Podstatou pochopení,
z hlubin napájeno.
14.10.2024 11:36:04 | die4roses