Normální pondělí
Anotace: Samota duše 2024
Malátnost
a zapnuté vlasy do zipu.
Ten zvláštní boj
bez skalpelu.
Au.
Koláč v letu.
Metro křísí hlavu.
Běh na čas
v nerovnoměrné zastávce,
únik pár metrů
před tramvají.
Probudím se.
Jsem vůbec normální?
Píchá na temeni.
Za všechno může pondělí.
Tak dělej ty počítači.
Diagramy práce
a já najdu mimoděk
rovnice, co vedou do legrace.
Pomalu oběd
a první šálek kávy.
A v mozku?
Báchorky,
že houby nosí krávy.
Není nudná pracovní poezie?
Vypiji svůj doušek do okraje.
Ano.
Ach to bylo přistřižené ráno.
Přečteno 72x
Tipy 37
Poslední tipující: IronDodo, Niška, víc, jort1, cappuccinogirl, Marťas9, MartinX, mravenec, Ž.l.u.ť.á.k., Emani, ...
Komentáře (16)
Komentujících (9)