Žlutá
Anotace: Samota duše 2024
Podzim je krásný
v odstínu žluté
a listí svádí
k erupci myšlenek.
Dívám se do krovu
dopravních sítí
i neřestí zašlých ulic.
Pes utíká
dle svého pána.
Cosi uklidí
městem zaplacená firma.
Ledabylost tahá za uši.
Pozor.
Klouže a nesmějte se.
Dívejte se raději
na prvosenku jarní.
Nevadí, že tam není.
Ty boty se přeci nevymění.
Krok bez očí není lehký.
Přečteno 55x
Tipy 34
Poslední tipující: IronDodo, mutil, Niška, víc, Sonador, Marťas9, MartinX, mravenec, Ž.l.u.ť.á.k., Kan, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)