Líbat ta ňadra tiše,
Na stole tiše plave svíce.
Plamene světlo na nich se mihotá
Povolena veškerá je nahota.
Zvolna se ústy dotýkat
vše, co ten druhý má tak rád
Na stole svíce tiše plane
Než zhasne, co se asi stane...
Neví to nikdo, ani ona
Až zhasne, nejsou třeba slova
Pak vůně těl a vosku
Čas promění se v nekonečnou kosku.
Tak tahle je...mňam*
14.10.2024 23:10:43 | cappuccinogirl
Tahle dílka píšeš neskonale lépe. Tohle byl jen takový neumělý pokus o to něco vyjádřit...
15.10.2024 15:54:44 | Protos1182