Václavky
A přece...
Dočkali jsme se...
U pařezu hezky spíte
o guláši tiše sníte.
Máte letos zpoždění
houbaři však nelení,
je jich mnoho, celý les
schovejte se, ještě dnes.
Tak jsi je, předpokládá, před těmi ošklivými houbaři schovala... do košíčku:-)
Pěkná básnička, Marťo!
15.10.2024 11:50:15 | Ž.l.u.ť.á.k.
na guláš -a panské k tomu
každý nese košík domů
fotky se pak nesou sítí
a na každé houby svítí :)
15.10.2024 09:36:57 | šuměnka