obr. Konec vysílání (MH2024)
ta zima
ta je všechna v tobě
řekla mi
když se otočila
a naposledy
usmála se
a pak se navždy
vytratila
den dál se sypal
zrnky písku
od nevědomí
k zapomnění
poznámku
psal jsem do notýsku
něco prostého
o bloudění
jak mohli by se najít
kdyby
potkali se snad
v jiné chvíli
on i sám osud
dělá chyby
kdyby se právě
neztratili
v hlubinách noci
bez rozbřesku
kde jenom prázdno
plní hlavu
obrazy
plné malých stesků
na dno
klesají
bez pozdravu
jedno nevylučuje druhé
a ve variantách přichystaných možností
se závit stává pruhem
a kdokoli se potká - jen dej prostor žádosti :)
15.10.2024 09:21:13 | šuměnka
věřím na smysl toho, co se nám děje, a proto nemám potřebu události, které se staly, jakkoli vracet a "napravovat"
žádost funguje před, nikoli po
15.10.2024 09:57:10 | zase já